lauantai 28. syyskuuta 2013

Still alive

Hyvää ruokaa


                           Vaatteiden teettämistä

                                                                   Salilla käymistä


                                                                                   Kamuja ja viiniä 




Noilla neljällä lausahduksella voi hyvin kuvailla meidän viikkoa täällä Shanghaissa. Tänään aamulla kävimme aamupalalla Mr. Pancakessa ja saimme taas mahat täyteen hyviä pannukakkuja ja vohveleita. Tämän jälkeen suuntasimme Nanpu Bridgen kangasmarkkinoille ja teetimme muutamat vaatekappaleet. Viikon päästä saamme hakea vaatteemme ja toivottavasti jälki miellyttää. Käytimme markkinoiden kojua  152, Mary & John. Muuten on otettu aika iisisti. Eilen käytiin Finland young professionals illanistujaisissa, mutta siellä emme kovin pitkään viihtyneet. 

Ensi viikolla starttaa National day + siihen liittyvä Golden week. 1.10. on siis Kiinan kansallispäivä ja sen jälkeen viikon ajan kiinalaiset matkustelevat ympäri ämpäri Kiinaa. Me vietämme viikon Shanghaissa, sillä lentojen yms. hinnat nousevat pilviin ja järkevintä olisi matkustaa Kiinan ulkopuolelle. Noh meidän viisumi ei tätä vielä salli, joten ihmettelemmä ihmismassaa Shanghaissa. Toivottavasti Sherpa kuljettaa ruokaa ja siivooja käy tiskaamassa niin meillä ei ole mitään ongelmia. Olemme kuulleet huhuja, että Shanghai on niin täynnä porukkaa ettei sitä voi edes käsittää. Noh ehkä me kirjotetaan koulua varten esseitä ja luetaan ahkerasti kiinaa. Voidaan sitten ens viikolla tarkemmin kirjoittaa national daysta + golden weekistä vähän ajatuksiamme. 

Päivän treenivinkkinä on tänään Fifaa Ipadilta a´la Kuutti. 

Hyvää yötä!

Ps. Etsitään tammikuusta alkaen ayia Suomesta, joka siivoaa ja tiskaa! 

4 kommenttia:

  1. Minä tiedän, että ne ovat Kuutti ja Martsa, jotka siivoavat ja tiskaavat tammikuusta lähtien.

    VastaaPoista
  2. Haku tehtävää varten edelleen auki

    VastaaPoista
  3. kuukausipalkka?
    nimimerkillä amatson89

    VastaaPoista
  4. Hei amatson89, lähettäisitkö cvsi meille niin palaamme asiaan. Kuukausipalkka täällä ayilla on max 30rmb per kaksi tuntia. Nakkipiiloista plussaa!

    VastaaPoista