lauantai 14. syyskuuta 2013

Koulunkäyntiä Kiinassa

"The best finnish wine is Finlandia"

Ensimmäinen kouluviikko lusittu ja fiilikset hieman kaksijakoiset koulun suhteen. Opetus on hyvää ja huonoa, sekä mielenkiintoista, että tylsää. Kielen tunnit ovat ehdottomasti parhaita. Opettaja on pätevä ja metodit sellaisia, että suomalaisetkin voivat oppia. Pari kertaa käytössä ollut tehokas tapa: mennään ulos ja sitten vaan höpöttelemään kiinaa random kiinalaisille. Yllätys yllätys sitä puhuu vaikka kiinaa jos on pakko!

SENSUROITU

Koulunkäynti on siis varsin helppoa ja aikaa jää pajon kaupungin tutkimiseen ja ihmisten tapaamiseen. Parin viikon jälkeen voi sanoa, että kannatti lähteä!

Suomeen palattua ajattelin ryhtyä ravintoterapeutuksi, joten tässä viikon diettivinkki: Ankkabulkki! Asia pähkinänkuoressa: Ankka on rasvaisempaa ja parempaa kuin kana ja samanhintaista. Ankalla kalorit tulee nopeammin ja paremmalla maulla!

Päivän treenivinkki: Hang clean 5x5

-Kuutti

ps. Seuraavassa tekstissä sitten kuulumisia varsin vilkkaasta viikonlopusta ja KUVIA! 

2 kommenttia:

  1. Huolestunut kirjoittaa.
    It takes a Finn to win ja Finlandiaa kirkastamaan ajatukset. Sehän kirkastaa mielen ja raikastaa hengityksen - myös tiedeyhteisössä M.O.T.
    Viimenen sotavanki, joka palasi Neuvostoliitosta vuonna 1954 oli siellä kaikki 10 vuotta, koska totesi kuulustelussa, että "en voi hyväksyä järjestelmää, jossa ei ole oppositiota".
    Ilolla totean teidänkin löytäneen tämän perustotuuden.

    Kun on vatsassa ankka on jalan käynti vankka...

    Laittakaa kuvia - toivossa eläen.

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Pikkulinnut juorusivat tämän blogin osoitteen, ja mielenkiinnolla jään seuraamaan seikkailuanne Kiinassa. Hyvää syksyn jatkoa, pitäkää hauskaa!

    Yst. terv. nimim. "Kuutin vanhin serkku"

    VastaaPoista