lauantai 7. syyskuuta 2013

Sherpa ja muuta mukavaa

Eilen oli muuttopäivä. Sitten menimme kauppaan. Sitten menimme syömään kreikkalaiseen ravintolaan ja suomalaisten bileisiin cottons' baariin. 

Muutto sujui oikein hyvin, sillä kannoimme vaan kamat kämppään ja det var de. Lähdimme lähialueen City Shoppiin ostamaan vähän aamupala-aineita ja muita tarpeellisia asioita. City Shop on siis kauppa, missä on paljon länsimaalaisia tuotteita ja asiakkaita. Toki hinnat ovat pilvissä, esimerkiksi Ehrmannin rahka maksaa siellä yli 5 euroa ?! Me suosimme siellä niitä halvempia asioita ja rahkat jäivät tällä kertaa ostamatta. Yleensä länsimaalaiset täällä käy monessa eri kaupassa hakemassa eri raaka-aineita. 

Illalla menimme kreikkalaiseen Greek Taverna ravintolaan ja ruoka oli kyllä tosi hyvää! Ravintola oli French concessionilla ja sieltä löytyy paljon erilaisia ravintoloita. Tämän jälkeen suuntasimme Cotton'siin muiden suomalaisten luokse ja vietimme siellä oikein hauskan illan. Koti-ikävää lieventääkseen meille tarjottiin salmaria. 

Tänään ollaan vain hengailtu, mä kävin ensi viikonlopun duuneihin liittyvässä tapaamisessa, siitä sitten ens viikonloppuna lisää jos se oikeasti toteutuu. Sitten tilattiin ruokaa Sherpa-nimisestä palvelusta. Maksat muutaman euron ja netistä valitset ravintoloiden ruokalistoista mitä ikinä haluat. Samainen palvelu toimittaa melkein mitä tahansa. Illalla kierreltiin people's parkin lähistöllä ja käytiin muutamassa kaupassa. 

Huomenna meillä on klo 14.00 ilmoittautuminen kouluun?! Emme todellakaan tiedä missä tämä ilmottautuminen on ja mitä siellä tehdään, mutta menemme ihmettelemään. 

Päivän treenivikkinä tänään on kiinan lukeminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti