maanantai 18. marraskuuta 2013

Pikakatsaus Tokioon

Sunnuntai aamuna klo 7.00 olimme jo Pudongin lentokentällä ja matka kohti Tokiota saattoi alkaa. 


Meidän asuntonamme täällä toimii ihana ruotsilaivahytti, Fresa Inn Hamamatsuo Daimon jotain... Lähellä metroa, todella siisti ja HILJAINEN?!


Ekana iltana käytiin Ginzan suurella ostoskadulla ja kuvassa paikallinen Stokkan jouluikkuna. 


Käytiin syömässä tempuraa iltapalaksi ja ai että oli hyvää. 


Mieli tekee hiihtämään....


Paikallinen Teukka väänsi meille maanantai aamun kunniaksi aamusushit. Rafla sijaitsi kalamarkkinoilla ja kalastajat toivat tuoreita kaloja Teukalle, josta se sitten pikkuisilla japanilaiskäsillään teki meille parasta sushia. 



Ja vielä tunnelmia markkinoilta. 




Mahat täynnä sushia suuntasimme Government Buildingiin ja 45. kerrokseen ihailemaan aurinkoista Tokiota. 


Matka jatkui sitten Shinjunkun läpi baseball treenipaikkaan ja pallot saivat kovaa kyytiä!



Armottoman lyöntitreenin jälkeen käyntiin syömässä lihakiput ja suuntasimme Takeshiman kadulle, joka on suosittu ostoskatu nuorten keskuudessa. Noh meillä oli aikaa pällistellä siellä ja pidettiin pienimuotoinen Suomikokous. 


Ja kun hiukset on laitettu kuntoon, on aika ottaa kuva!


Ekat jouluherkut, nams. 


Ja vähän umeshua että jaksettiin illalla jatkaa Roppongin alueelle. 


Tää ruoka on niin hyvää täällä!!! 





Vielä meillä on muutama päivä aikaa täällä ja päivitetään kunnolla Japanin kuulumiset Shanghaista käsin. Mutta japanilaiset on hiljaisia, hymyilee ja on super kohteliaita. Tokio on super hieno paikka! 

1 kommentti:

  1. Hello ja Mama täällä tosi kadena noista ihanista susheista.. Kun tulette takaisin niin tehdään sushia niin maan perusteellisesti ja otan kaiken opin vastaan mitä teillä on susheista.. :) Joten olkaa tarkkaavaisina mitä kaikkea niihin voi laittaa ja millaisia niitä on.. Kuvatkaa ihan minua varten ahkerasti yksityiskohtia! ;) Tulee nälkä teidän kuvia katsellessa, joudun ehkä "taipumaan" ja tekemään sushia ihan itselleni viikonloppuna.. Ihanaa Tokiota teille, kuullaan ja viestitellään.. <3 Take care !

    VastaaPoista