tiistai 10. joulukuuta 2013

FItKuutti lomailee

Heissan alla,

Olemme päässeet turvallisesti Nha Trangiin ja vietämme täällä aikaa perjantaihin tai lauantaihin asti. Kuvia saatte hieman myöhemmin. Mutta miten matkamme tänne sujuikaan?

Shanghai - HCMC lento: pomppuinen kuin mikä ja ensimmäinen lento jossa turvavyövalo paloi koko lennon ajan. No ainakin ne kiinalaiset mammat pysyivät penkeissään.

Yö HCMC lentokentällä, onneksi kolmoskerroksesta löytyi mukavat sohvat joissa nukuimme ainakin kolme tuntia.

Lento HCMC - Nha Trang, meikäpoika sikeässä unessa koko ajan ja Kuuttikin yritti nukkua. Oli aivan älyttömän kokonen kone 40min lentoa varten. Yhteensä 9 penkkiä yhdellä rivillä.

Nha Trangin kentällä meitä oli hotellin kautta bookattu kuski odottamassa ja vältyimme tappelusta taksikuskien kanssa. Täällä yövymme Golden Sea nimisessä hotellissa, meri ja rakennustyömaa näköalalla. Hotelli on halpa kuin mikä ja hintalaatusuhde on loistava. Meillä on lemmikki gekko jossain tuolla oven lähellä. Hieman ujo lemmikki vielä tai vaihtoehtoisesti asustaa Kuutin rinkassa ja tuodaan se sitten Lappeenrantaan Kasarmikadulle, Siirin huoneeseen.

Tänään oltiin biitsillä ja molemmat vähän paloi. Mä paloin pahemmin koska en muistanut lisätä rasvaa... Käytiin läheisellä salilla ja kohta lähdetään syömään sea foodia. Kaikki raflat täällä on halpoja ja ruoka niin hyvää! Voittaa kinuruuan 100-0. Tämän viikon aikana tarkoituksena on käydä kokkauskurssilla, mutakylvyssä, huvipuistossa ja ajaa meren yli gondolilla. Jännää.

FitKuutti kiittää ja kuittaa ja jatkaa lomailua.
Terkkuja Suomeen ja Kiinaan kamuset.

-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti