maanantai 2. joulukuuta 2013

The Westin brunch

Sunday brunch at The Westin Bund Center, Shanghai has been consistently voted as Shanghai's best brunch buffet. The entertainment line-up includes a DJ, dancers, acrobats, electronic wired musicians and much more.

The food stations feature the very best local and international dishes, such as Alaskan Crab, Canadian lobster, caviar and foie gras. Beverage options include martinis, frozen cocktails, wines from around the world and free flowing Veuve Clicquot Champagne. The dessert selection features a variety of decadent treats. The Kids Club guarantees to keep the kids occupied all afternoon. Its brunch redefined only at The Westin Bund Center, Shanghai. (Westinshanghai.com)

Viimeinen kokonainen sunnuntai Shanghaissa sai arvoisensa päätöksen Westinin brunssilla. 

Olimme sopineet Yamaben kanssa näkevämme Westinin brunssilla kello 11.30 sunnuntai aamuna. Olimme kerrankin ajoissa paikalla ja nälkä oli kova! Moni muukin odotteli brunssin alkua kuohujuoma käsissään ja kun Yamabe saapui ohjattiin meidät pöytäämme. Matkalla pöytäämme näimme herkullisia noutopöytiä täynnä ruokaa ja skandinaaveina suuntasimme suoraan kaviaari asemalle hakemaan lautasemme täyteen herkkuja. Olimme sopineet että tavallisiin ruokiin ei kosketa ja nautimmekin sushia, sashimia, hummeria, rapuja, juustoja, lihoja, jälkkäreitä, suklaata.... Ruokaa oli aivan älyttömästi ja jokainen ruokalaji oli toistaan herkullisempi. Tarjoilijat kiertelivät ja kaatoivat meille lisää kuohujuomaa ja tuntui hieman oudolta nautiskella niinkin hienossa miljöössä. 

Paikalla oli erilaisia viihdyttäjiä ja näimmekin akrobaattiesityksiä, kuuntelimme oopperalaulajia ja viulukonserttoja. Ei todellakaan hullumpi tapa viettää sunnuntaipäivää. Akrobaattiesityksistä innostuneina päätimme vielä tämän viikon aikana suuunnata kohti Shanghai Circus Worldia katsomaan hieman suurempaa akrobaattispektaakkelia. Tällä kertaa kuvat eivät puhu puolestaan, sillä kolmen tunnin ajan keskityimme olennaiseen eli hyvään seuraan, ruokaan ja shampanjaan. Mutta tässä silti muutama kuva. 









Kuutille on iskenyt syysflunssa ja kävin äsken hakemassa sille kiinalaisia ihmelääkkeitä. Tunnollinen opiskelija kun sairastaa vain lomalla...

Hyvää tiistaita kaikille! Palataan myöhemmin eilisen kiinan kokeen ja siihen liittyvien häsellysten merkeissä. Toisaalta hieman jo jännittää saammeko takuuvuokraa takaisin asunnosta ja kuinka paljon sähkölaskumme tulee olemaan sillä olemme kuulleet kauhutarinoilta muilta suomalaisilta. Koulun dormilla on käynnissä "anna mun takuuvuokra takas" kampanja ja kuulemma suomalaisilta halutaan nyt korkeampaa vuokraa kuin saksalaisilta. Ahhh, love this place.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti