tiistai 22. lokakuuta 2013

Hassun hauskoja kiinalaisia ukkeleita.

Arvon lukijat, olemme keränneet teille vähän otoksia hauskoista kiinalaisista. On porukkaa turistipaikoissa samanlaisissa lippalakeissa, cooleja hipstereitä ja muuten vain hauskoja (ainakin meidän mielestä...) kuvia. Kannattaa myös etsiä Facebookista accidental chinese hipsters. Meitä kuvataan täällä ja me kuvaamme takaisin! Tribe has spoken.


















5 kommenttia:

  1. Rakas poikani Kuutti ja hänen korkeasti koulutettu ja kunnioitettu tyttöystävänsä Maria.
    Kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa täältä Baijerin sydämestä Münchenistä. Täällä on yleistä käyttää autosi logossa olevia värejä, jotka ovat lähellä meidän "suomalaista sydäntämme".
    Eikö muuten olekin hauskaa, että avauslauseessa käytetty termi "korkeasti koulutettu" on myönteinen vaikka lähtökohtaisesti vain koiria, poliiseja ja sotilaita koulutetaan - muut opiskelevat.
    Maria nimestä olemme globaalistikin yksimielisiä, että se on todella hyvä. Se edustaa korkeinta asemaa mihin nainen voi nousta ainakin kristillisessä ja muslimiyhteisössä.
    Hyvä nimi siis.

    Havaintoja parista viime blogistanne.

    1. se, että lompakkosi hävisi farkkujesi etutaskusta sai minut epäilemään, että sinulla on "puumunat", mutta selitys varmaankin oikeasti on se, että olet istunut "pyhä merkin" päällä. Sinua lienee loogisesti rangaistu tästä (toivottavasti ohi menevällä) tunnottomuudella ja se puolestaan selittää lompakon sinällään humoristisen häviämisen.
    Tosin - lähtihän äidiltäsikin lompakko rintojen välistä varsin nuorena, joten samoilla periaatteilla edetään sukupolvesta toiseen...

    2. Perinteiseen kiinalaiseen malliin teillä on aivan liian vähän taskuja asuissanne. Koska ompelijat ovat halpoja, lisätkää taskuja - se korottaa teidät uuteen ulottuvuuteen.

    3. Olen iloinen, että Maria osaa pitää sinusta hyvää huolta. Viinin tuominen Kiinan muurille on viisautta. In Vino Veritas - ja kun totuuden nauttii muurilla se antaa näkökulmaa.
    Muutenkin Kuutin kansa täytyyy aina muistaa, että liian pitkä aika ilman (ruokaa) tekee hänet kiukkuiseksi.Ihan pienestä saakka.

    4. Pelisilmänne alkaa kehittyä. Vastakuvaus (ei saunatermi) on hyvä tapa reagoida. Kisan avaus loistava hokaisu. Katsotaan löytyykö kisan lopussa kuvanne muualtakin kuin Kiinan Salaisen Poliisin Epäilyttävien Ainesten Arkistosta (KSPEAA) .

    5. Sinä päivänä kun kuvasi ja poskesi loistavat iloisesti Maon tai Timo Soinin paikalla olet jättänyt kasvosi historiaan. Isänä pohdin olisiko konteksti myönteinen vai kielteinen...

    terveisin rakastava isäsi

    VastaaPoista
  2. Nyt ei saa sitten syödä enempää sieniä!

    -Kuutti

    VastaaPoista
  3. Moi,
    Hyviä tarinoita ja kauniita kuvia.
    Terveisiä ja Paljon!

    t. Mummeli ja Pappa suoraan Luumäeltä

    VastaaPoista
  4. Lisätkää kuvia ja tarinoita,mulla ei ole watsappia koska en näe noita kuvia mitä Kata ja Joonas saa.. Terkuin Mama.. Take care <3

    VastaaPoista